Ποιοι είμαστε - Be Ready

Ποιοι είμαστε

Συνδυάζοντας τριαντάχρονη εμπειρία από το χώρο του εμπορίου με τις σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές,δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό τρόπο προμήθειας στην πόρτα του σπιτιού σας,φρέσκων φρούτων,λαχανικών, προϊόντων ελιάς,αμπέλου καθώς και μια μεγάλη γκάμα σπορελαίων και φυτικών ελαίων.

Μέλημά μας η διασύνδεση του καταναλωτή με την Ελληνική παραγωγή όσο αυτό είναι εφικτό, τηρώντας ευλαβικά τους κανόνες της οικονομίας,της ασφάλειας των τροφίμων και της ποιότητος.

Σήμερα οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι ασφυκτικά γρήγοροι και όλοι αναζητούμε μια έξυπνη διαχείριση του χρόνου μας. Για αυτό εμείς δημιουργήσαμε μία υπηρεσία που θα σας λύσει τα χέρια, που θα δώσει περισσότερο χρόνο στην καθημερινότητά σας.

Με κύριο κριτήριο την ποιότητα και τις σωστές τιμές τα φρούτα,τα λαχανικά, βιολογικά ή μη,τα προιόντα ελιάς και αμπέλου μαζί με τα φυτικά έλαια επιλέγονται προσεκτικά την ώρα που τα παραγγέλνετε, συσκευάζονται με φροντίδα και ξεκινούν την ασφαλή διαδρομή τους προς εσάς εφαρμόζοντας το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 με διαπίστευση του International Certification Bureau.Certificate No: ICB/61116 FS

Έτσι, αναλαμβάνουμε να φέρουμε τα φρούτα και λαχανικά που χρειάζεστε, από την Ελληνική γη κατ’ ευθείαν στην πόρτα σας. Πάμε την ιδέα της διανομής ένα βήμα πιο μπροστά, τολμώντας να δεσμευτούμε για τη φρεσκάδα των προϊόντων μας.